Παππάς: Αν έχει αποδεικτικό υλικό ο Μιωνής, να το καταθέσει στην επιτροπή.

Εν μέσω της γενικής κατακραυγής που έχει προκαλέσει η κατάθεση του ηχητικού ντοκουμέντου από τον κ. Μιωνή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που εξετάξει την υπόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργου Δικαιοσύνης επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και αποκαλύπτει το διάλογο μεταξύ του κ. Μιωνή και του βουλευτή και τότε υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ο κ. Παππάς προσπαθεί να πετάξει από τους ώμους του το άγος για τα όσα έχουν καταγραφεί να λέει στον κ. Μιωνή.

 

Παρόλο που στο ηχητικό ντοκουμέντο ο ίδιος παραδέχεται στις 26 Μαΐου 2016, πως το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε τις παράλληλες δραστηριότητες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από τις οποίες "κάποιοι έβγαζαν πολλά λεφτά", με την ανοχή της τότε ηγεσίας, "αρκεί να μην κάμπτουν την ατζέντα του μαγαζιού μας",  όπως τόνισε.

 

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης στις 27 Φεβρουαρίου 2020, ο κ. Παππάς απαντώντας στον παρουσιαστή της εκπομπής ο οποίος του είπε πως «Ξέρω πως ο κ. Μιωνής αυτό που είπε είναι ότι έχει αποδεικτικό υλικό», δήλωσε τα εξής:

 

«Έπρεπε να το καταθέσει, να το πάει στην επιτροπή. Μας διευκολύνει και εμάς.»

 

Χθες, μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου που εκθέτει το ίδιο όσον και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση έξω από το περιστύλιο της Βουλής:

 

«Ο Σάμπυ Μιωνής προσκομίζει την επιλεκτική απομαγνητοφώνηση μιας παράνομης καταγραφής ιδιωτικής μας συνομιλίας.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=747887362624461