Πολάκης : Το 5% - 10% των υγειονομικών που είναι ανεμβολίαστο θα εμβολιαστεί με την πειθώ

Συνεχίζοντας το «ψάρεμα» στα θολά νερά των αρνητών των εμβολίων κατά του κορονοϊού, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης συμμετείχε στην σημερινή συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τη Θεοδώρα Αυγέρη, τη Χαρά Καφαντάρη και τη Ραλλία Χρηστίδου.

 

Παίρνοντας στα χέρια την αγαπημένη του ντουντούκα ένωσε τη φωνή του με τους υγειονομικούς που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού τους, απαιτώντας από το Υπουργείο Υγείας να πάρει πίσω την απόφασή του για την αναστολή εργασίας όσων υγειονομικών αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Υποστήριξε δε πως είναι απειροελάχιστη η επιβάρυνση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από το 5% - 10% των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί οι οποίοι όμως θα εμβολιαστούν με πειθώ:

 

«Τα ποσοστά εμβολιασμού στο υγειονομικό μας σύστημα στο προσωπικό που είναι από τα υψηλότερα στη χώρα, είναι απειροελάχιστη η επίπτωση που θα έχει ο μη εμβολιασμός του 5% - 10%. Με την πειθώ θα γίνει αυτό. Δεν μπορεί αυτό να συνδέεται με υποχρεωτικότητα και με απόλυση.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/380528520124190