Πολάκης: Η αριστερά θα ξανακυβερνήσει και θα 'ναι ντάλα μεσημέρι

Την πρόβλεψη πως η αριστερά θα ξανακυβερνήσει και θα 'ναι ντάλα μεσημέρι, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, μιλώντας στη Βουλή.

 

Ο κ. Πολάκης προχώρησε σε σφοδρή επίθεση εναντίον του Μάκη Βορίδη στο Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίας ως νέος υπουργός Εσωτερικών. Ο κ. Πολάκης υποστήριξε πως ο λόγος για τον οποίον έγινε υπουργός Εσωτερικών ο κ. Βορίδης είναι για να προετοιμάσει τις επόμενες εκλογές. κινητοποιώντας τα εθνικιστικά, ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας, ώστε αυτά εθνικιστικά, ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας να εξασφαλίσουν τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωση με έμφαση:

 

«Εσείς μπήκατε υπουργός Εσωτερικών για να ετοιμάσετε τις επόμενες εκλογές, με τη φιλοδοξία ότι κινητοποιώντας τα εθνικιστικά, ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας, θα μπορέσετε να πετύχετε μία διαφορά επιστολικών ψήφων που θα επιτρέψει είτε την οριακή σας νίκη, είτε όχι την συντριπτική σας ήττα.»

 

Και πρόσθεσε με νόημα:

 

Εγώ θα σας πω μια κουβέντα κύριε Βορίδη. Όσα μέτρα κι αν πάρετε θεσμικού χαρακτήρα για να μην ξανακυβερνήσει η αριστερά, η αριστερά θα ξανακυβερνήσει και θα 'ναι ντάλα μεσημέρι.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1045684999283685