Πολάκης: Ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης ήταν στη δική μας παράταξη

Για μια ακόμη φορά φάνηκε το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο φροντίζει να βγάζει στην επιφάνεια ο βουλευτής του, Παύλος Πολάκης.

 

Ο κ. Πολάκης μετά από σφοδρή σύγκρουση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη, ισχυρίστηκε πως οι Ήρωες της Επαναστάσεως ήταν με τη μεριά της παράταξής του και πως η παράταξη της Δεξιάς είναι η παράταξη των συνεργατών της κατοχής και των Γερμανών, η παράταξη που γέννησε τους χουντικούς.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε τα ακόλουθα, διανθίζοντας όπως πάντα τον πολιτικό του λόγο με διχαστική ρητορική και ύβρεις:

 

«Δεν ανακαλώ απολύτως τίποτα, γιατί η Ιστορία έχει καταγράψει σε ποια μεριά του ποταμού στάθηκαν οι δυο παρατάξεις που ιστορικά υπάρχουν στην Ελλάδα από την απελευθέρωσή της το 1821, 1828 και μετά. Υπάρχει η παράταξη, υπάρχει η παράταξη των Κολοκοτρώνηδων και των Μακρυγιάννηδων, η παράταση των Βελουχιώτηδων, η παράταξη του Πολυτεχνείου και η υπάρχει η παράταξη των Κοτζαμπάσηδων και των προεστών, υπάρχει η παράταξη των συνεργατών και των Τσολάκογλου της κατοχής και των Γερμανών, υπάρχει η παράταξη που από τη μήτρα της βγήκαν οι χουντικοί της Επταετίας και αυτά τα δυο στρατόπεδα είναι που συγκρούονται μέχρι σήμερα στην ελληνική κοινωνία.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/268090424809793