Πώς ο Πουλακίδας της Αυγής αλλοίωσε δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη

Μαθήματα φθηνής προπαγάνδας

Ή αλλιώς, πώς να δυναμιτίσετε την εθνική συνεννόηση που ζητάτε.

 

Στις 20 Αυγούστου, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο κ. Γεωργιάδης έκανε μία δήλωση για τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η δήλωση είναι η εξής:  

Δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη: Ο Τσίπρας είναι ό,τι πιο χυδαίο και πολιτικά τοξικό έχει γεννηθεί στην πολιτική ζωή της Ελλάδος από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα. Για τις δημοκρατικές Κυβερνήσεις μιλάμε τώρα, μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα μεταξύ τους. Μπαίνει σε μία σύγκριση μία δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση με μία χούντα ποτέ; Είναι δυνατόν;

 

Σήμερα, ο κ. Πουλακίδας, δημοσιογράφος της Αυγής, σε πρωινό πάνελ, χρησιμοποιεί την παραπάνω δήλωση αλλοιωμένη για να εξυπηρετήσει, προφανώς, τους δικούς του προπαγανδιστικούς σκοπούς, ως εξής:   

Δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη κατά Κώστα Πουλακίδα: Ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι ό,τι πιο χυδαίο έχει υπάρξει από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

 

Στο όνομα της εθνικής ενότητας, λοιπόν, ο κ. Πουλακίδας δεν αναφέρει το δεύτερο μισό της δήλωσης Γεωργιάδη, όπου διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση μίας δημοκρατικά εκλεγμένης Κυβέρνησης με τη χούντα. Συνεχίζει, δε, την προπαγάνδα, σχολιάζοντας ότι ο κ. Γεωργιάδης συγκρίνει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Παττακό, τον Παπαδόπουλο και τον Μακαρέζο.  

 

 

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: