Πουλακίδας: Δεν είπε ο Τσίπρας ότι δε θα γίνουν 25.000 εμβολιασμοί την ημέρα

Κάποιος οφείλει να προστατεύσει όλους τους διαπρυσίους κήρυκες οι οποίοι ματώνουν υπερασπιζόμενοι τον Αλέξη Τσίπρα και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τα συνεχόμενα περιστατικά γελοιοποίησης στα οποία υποπίπτουν.

 

Κατά τη διάρκεια της βραδυνής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Χρυσομάλλης υπενθύμισε στους συνομιλητές του καθώς και στους τηλεθεατές πως ο Αλέξης Τσίπρας ισχυρίζοταν πως δε θα φτάσουμε στον αριθμό των 25.000 εμβολιασμών ημερεσίως, θεωρώντας τον άπιαστο στόχο.

 

Πέραν της αναμενομένης αντιδράσεως του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος αναφώνησε «Δεύτερο ψέμα», παρενέβη προς υποστήριξη του Αλέξη Τσίπρα και ο δημοσιογράφος Κώστας Πουλακίδας της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Η Αυγή.

 

Ο κ. Πουλακίδας υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε τον Ιανουάριο πως «Για να πιάσουμε τους στόχους θα πρέπει οι 5.000 εμβολιασμοί να γίνουν 25.000.», κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τον κ. Χρυσομάλλη ότι λέει ψέματα αναφορικώς με τη δήλωση του κ. Τσίπρα.

 

Αυτά τόνισε ο δημοσιογράφος της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Η Αυγή:

 

«Επειδή ο κύριος Χρυσομάλλης απέδωσε στον κύριο Τσίπρα τη δήλωση ότι δε θα γίνουν 25.000 εμβολιασμοί. Η ακριβής δήλωση του κυρίου Τσίπρα ήταν ότι "Για να πιάσουμε" -και έχει γίνει το Γενάρη μήνα- "Για να πιάσουμε τους στόχους θα πρέπει οι 5.000 εμβολιασμοί να γίνουν 25.000". Τον κατηγορήσατε πως είπε ότι δε θα γίνουν 25.000 εμβολιασμοί, ενώ έχει πει ότι θα πρέπει να γίνουν 25.000 εμβολιασμοί. Αυτή είναι η διαφορά της αληθείας και του ψέματος και της Ομάδας Αληθείας επίσης.»

 

Δυστυχώς για τον κ. Πουλακίδα και τους ομοίους του, η προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο πέφτει στο κενό, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας με τις καταγεγραμμένες δηλώσεις του φροντίζει να τους διαπομπεύει καθημερινώς:

 

«Για να μπορέσουμε να φτάσουμε τους στόχους που ο κ. Μητσοτάκης έθεσε πρέπει αντί για 5.000 εμβόλια την ημέρα να γίνονται 25.000 εμβόλια την ημέρα. Η αίσθησή μας είναι ότι με αυτή την ανοργανωσιά, αυτό είναι κάτι άπιαστο.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/267205951878219