Πρόεδρος Συλλ. Εστίασης Πάργας: Ο Τσακαλώτος είπε οτι η εστίαση δεν είναι προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Εδώ και ένα χρόνο η βασική αντιπολιτευτική γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πως η κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά τόσο στο υγειονομικό σκέλος, όσο και σε αυτό που αφορά την αγορά και την οικονομία σχετικώς με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Ένας βασικός πυλώνας της αντιπολιτευτικής κριτικής του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί και ο τομέας της εστίασης, για τον οποίο σύμπασα τα στελέχη του χύνουν δάκρυα απόγνωσης για την κατάσταση που όπως υποστηρίζουν έχει περιέλθει.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Πάργας, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, έβαλε εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτου λέγοντας πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος ερωτώμενος από επιχειρηματίες της εστίασης στην Πάτρα για την στήριξη που θα τους προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τους απάντησε πως «Καλά τα λέτε αλλά αυτήν την στιγμή δεν είστε προτεραιότητά μας.»

 

Αυτή είναι η δήλωση του Προέδρου του Συλλόγου Εστίασης Πάργας:

 

«Απευθύνομαι στον κύριο Χαρίτση, στον κύριο Μπάρκα και όσους είναι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και έχουν υπάρξει μέλη κυβέρνησης ή θα ξαναϋπάρξουν. Να με συγχωρήσουν όλοι οι συντοπίτες που θα μιλήσω για την εστίαση και μόνο μιας και δεν εκπροσωπώ. Θα είναι η εστίαση αύριο μια προτεραιότητά σας; Και γιατί το λέω αυτό. Ορμόμενος από κάτι που θυμήθηκα, οι φίλοι μου στον Σκιανά στην Πάτρα είχαν ρωτήσει τον κύριο Τσακαλώτο που τους επισκέφθηκε, προσπαθώντας να του εξηγήσουν τί μπορεί να γίναι για να είναι βιώσιμη η εστίαση, τους ανέφερε "Καλά τα λέτε", το είπαμε και στον πρόεδρο προχθές οπότε δε λέω κάτι κρυφό. "Καλά τα λέτε αλλά αυτήν την στιγμή δεν είστε προτεραιότητά μας".»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/439584950677554