Το πρωί κάνουν υπονομευτικές δηλώσεις και το βράδυ λένε ότι κάνουν υπεύθυνη αντιπολίτευση

Βλέποντας τα δημοσκοπικά του ποσοστά να καταβαραθρώνονται, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επιστρατεύσει διάφορες επικοινωνιακές τακτικές, ώστε να πείσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον διαλλακτικός και συνεισφέρει με θετικό τρόπο στο πολιτικό σύστημα.

 

Μία από αυτές τις τακτικές που ακολουθείται με ευλαβική πίστη από όλα τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η ρητορική που χρησιμοποιούν, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση, ειδικώς στα εθνικά θέματα.

 

Την σκυτάλη της υπεράσπισης αυτής της πολιτικής γραμμής παρέλαβε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Στέργιος Καλπάκης, ο οποίος κατά την παρουσία του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, απάντησε στην ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής αν η αξιωματική αντιπολίτευση βάζει πλάτη στην κυβέρνηση στην ενιαία εθνική γραμμή.

 

Η απάντηση του κ Καλπάκη ήταν η ακόλουθη:

 

«Καταρχήν η εποικοδομητική κριτική είναι η δουλειά της αντιπολίτευσης. Δεύτερον, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πολίτης αυτήν την στιγμή που να πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δεν κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση όσον αφορά τα εθνικά ζητήματα.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/4479328622141929