Το ψέμα Τσίπρα για την παρέμβαση εισαγγελέα μετά τη δήλωση Γεωργιάδη

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μεταξύ των ευθυνών που επέρριψε κατά την ομιλία του στην συζήτηση που διεξήχθη στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, στοχοποίησε και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εξαιτίας της δήλωσης του κ. Γεωργιάδη που έγινε στις 5 Ιανουαρίου, αναφορικώς με το χρόνο επιβολής του δευτέρου lockdown στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Φτάσαμε στο σημείο, να επέμβει εισαγγελέας για δήλωση του υπουργού σας κύριου Γεωργιάδη, ο οποίος αποκάλυψε για την περίπτωση του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη λέγοντας το εξής: «Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν ότι θα πρέπει να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη.»

 

Η πραγματικότητα είναι πως η προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία του διευθυντή της Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκου Καπραβέλου, τον προηγούμενο Νοέμβριο.

 

Ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου κ. Καπραβέλος συνομίλησε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, καλεσμένοι αμφότεροι στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

 

Στην ερώτηση του κ. Γεωργιάδη για το πότε πήγε στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, ο κ. Καπραβέλος απάντησε: «Ο εισαγγελέας με κάλεσε τέλος Νοεμβρίου.»

 

Ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε αν είναι δυνατόν να τον κάλεσε ο Εισαγγελέας τέλος Νοεμβρίου για μια δήλωση που έκανε στις 5 Ιανουαρίου. «Με τίποτα, καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Καμμία σχέση» δήλωσε εμφατικώς ο κ. Καπραβέλος.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/226535872275948