Ραγκούσης: Δεν λέγαμε πέρυσι ότι κακώς έκλεισε η Εθνική και ότι έκλεισε για να ευνοηθεί ο ιδιώτης

Πάλι συνελήφθη ψευδόμενος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης κατά τη διάρκεια πολιτικής αντιπαράθεσης που σημειώθηκε με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την επέλαση της πρόσφατης κακοκαιρίας.

 

Ο κ. Κυρανάκης κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, υπενθύμισε πως όταν η κυβέρνηση στις 15 Φεβρουαρίου του 2021 είχε πάρει την απόφαση να κλείσει προληπτικά η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας, ο κ. Ραγκούσης πάλι φώναζε.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως σε εμφάνισή του στις 17 Φεβρουαρίου 2021 στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, όχι μόνο ασκούσε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση γιατί αποφάσισε να κλείσει την εθνική οδό λόγω χιονοπτώσεως δρώντας προληπτικώς αλλά εμμέσως πλην σαφώς υπονόησε πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε για να προστατευτεί ο παραχωρησιούχος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία της εθνικής οδού ώστε να μην πληρώσει αποζημιώσεις:

 

«Το 2017 για αυτόν ακριβώς το λόγο κατηγορούσε την προηγούμενη κυβέρνηση, ότι κακώς δεν κράτησε το δρόμο ανοιχτό, τότε το 2017. Και έρχεται και η ίδια να το κλείσει τώρα και νομίζω αν μη τι άλλο είναι εκτεθειμένη σε μια κριτική, σε τελική ανάλυση μήπως ήταν μία προσπάθεια να προστατευτεί ο παραχωρησιούχος ο οποίος αυτός οφείλει σύμφωνα με το νόμο να έχει ανοιχτό το δρόμο. Και αν αυτό δεν το πετυχαίνει, προβλέπεται να του επιβληθούν ποινικές ρήτρες.»

 

Καθώς ο κ. Κυρανάκης επαναλάμβανε τις αντιφατικές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης το μόνο που βρήκε να πει ήταν: «Δε λέγαμε αυτό κύριε Κυρανάκη, δε λέγαμε αυτό.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/609462846827779