Ραγκούσης: Ξέρουμε τους λόγους παρακολούθησης όλων αυτών & δεν είχαν σχέση με την εθνική ασφάλεια

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης για τους λόγους παρακολούθησης όσων εμπλέκονται στην υπόθεση παρακολουθήσεων της ΕΥΠ.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, θέλησε να απαντήσει στη κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για το πώς είναι δυνατόν να γνωρίζουν τις απόρρητες πληροφορίες όσων φέρονται να παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως εξήγησε πως το απόρρητο αφορά ζητήματα της εθνικής μας ακεραιότητας, δηλώνοντας σαφώς ότι στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν τις απόρρητες πληροφορίες και πως οι λόγοι των παρακολουθήσεων όσων εμπλέκονται δεν άπτονται της εθνικής ασφαλείας:

 

«Το απόρρητο που επικαλούνται αγαπητέ κύριε Μελιγγώνη αφορά ζητήματα προστασίας της εθνικής μας ακεραιότητας και εθνικής μας ασφάλειας».

 

Ακολούθησε ο εξής αποκαλυπτικός διάλογος μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων:

 

Παρουσιαστής:-Μα για λόγους εθνικής ασφάλειας δεν παρακολουθούντο όλοι αυτοί;

 

Ραγκούσης:-Πού είναι αυτοί οι λόγοι, πού είναι αυτοί οι λόγοι;

 

Παρουσιαστής:-Μα χωρίς να το ξέρετε όμως τα δημοσιοποιήσατε.

 

Ραγκούσης:-Όχι, ξέρουμε, ξέρουμε ότι οι λόγοι για τους οποίους παρακολουθήθηκαν όλοι αυτοί οι αξιωματούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων ή ο κύριος Χατζηδάκης δεν είχαν καμμία απολύτως σχέση με εθνική ασφάλεια. Οι λόγοι για τους οποίους παρακολουθήθηκε ο κύριος Ανδρουλάκης δεν είχαν καμμία απολύτως σχέση με εθνική ασφάλεια, οι λόγοι για τους οποίους παρακολουθήθηκε ο κύριος Κουκάκης, ο κύριος Τέλλογλου καθώς επίσης και ο κύριος Κύρτσος, καμμία σχέση δεν είχαν με την εθνική ασφάλεια.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/5862918243775577