Ρήγας: Δεν το δήλωσε ΠΟΤΕ αυτό ο Τσακαλώτος!

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό τοις πάσι πως η σχέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την αλήθεια είναι ανύπαρκτη.

 

Δεν παύει όμως να προκαλεί το ενδιαφέρον η προσπάθειά τους να διαστρεβλώσουν γεγονότα τα οποία μάλιστα ο καθένας με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορεί πλέον να εξακριβώσει.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αλλοπρόσαλλης πολιτικής τακτικής και συμπεριφοράς αποτελεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

 

Συμμετέχοντας στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσο Γαϊτάνη.

 

Αφορμή στάθηκε η επισήμανση του κ. Γαϊτάνη ότι το 2017 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει ευθαρσώς ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί για αναπτυξιακούς και κοινωνικούς λόγους.

 

Χαρακτηριστικώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα δήλωνε μπροστά στις κάμερες στις 30 Ιουλίου 2017:

 

«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί, όχι μόνο για να έχουμε καλές τράπεζες, αλλά και για αναπτυξιακούς και κοινωνικούς λόγους».

 

Στο άκουσμα αυτού του γεγονότος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε σε φωνές λέγοντας ότι ουδέποτε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε την συγκεκριμένη δήλωση, κατηγορώντας μάλιστα τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ως ψεύτη:

 

«Δεν το δήλωσε πουθενά αυτό, είναι ψέμα και αυτό, δεν υπάρχει τέτοια δήλωση».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/719941645701084