Ρήγας: Στις διεθνείς σχέσεις όταν βάζεις λέξεις, επειδή ακούν όλοι, ανοίγεις θέματα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, έδωσε συμβουλές όσον αφορά το τί πρέπει να λέγεται απο τον πρωθυπουργό και υπουργούς κρίσιμων υπουργείων που σχετίζονται με την εξωτερική πολιτική της χώρας.

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ρήγας δήλωσε τα εξής:

 

«Στις διεθνείς σχέσεις και όταν μιλάει είτε ο πρωθυπουργός, είτε ο υπουργός Άμυνας, είτε ο υπουργός Εξωτερικών, όταν βάζει λέξεις, επειδή ακούν όλοι ανοίγεις θέματα τα οποία δεν είναι αυτά τα οποία είναι ως διαφορά. Είναι αυτό το οποίο έχουμε ξεκαθαρίσει το θέμα».

 

Όταν δημοσιογράφος που συμμετείχε στην συζήτηση του υπενθύμισε ότι το 2015 ο Τσίπρας είχε δηλώσει πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε τα ακόλουθα:

 

«Με συγχωρείτε, με συγχωρείτε πάρα πολύ, ακούστε ακούστε. Κοιτάξτε, μην κάνετε τέτοιες υπερβάσεις. Γιατί θαλάσσια σύνορα καταλαβαίνετε τί εννοούμε, ότι δεν μπορείς, ήταν, αφορούσε το προσφυγικό, ότι δεν μπορούνε να κρατήσει τη θάλασσα. Έτσι ε, με συγχωρείτε πάρα πολύ, μην κάνετε τέτοια υπέρβαση και ειδικά όταν μιλάμε για διεθνείς σχέσεις».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/532491857352860/?t=1