Σαρακιώτης για Τζάκρη και ψήφο ομογενών: Ξέρετε πόσα έχουμε πει ως αντιπολίτευση;

Δεν έχουν σταματημό οι κραδασμοί που προκάλεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη αναφορικώς με την πρότασή της με την οποία ζήτησε να μην υπάρχουν περιορισμοί στην ψήφο των αποδήμων.

 

Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επισήμως εκπεφρασμένη γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο είχε επιβάλει στην κυβέρνηση όρους και προϋποθέσεις για τον τρόμο με τον οποίο θα ψηφίζουν οι απόδημοι, ώστε να συναινέσει με τον πρόσφατο νόμο για την ψήψο των αποδήμων.

 

Ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον σχόλιο έκανε για τις δηλώσεις της κα. Τζάκρη, ο συνάδελφός της Γιάννης Σαρακιώτης ο οποίος εξανέστη διότι τόσο καιρό η κυβέρνηση δεν έχει υιοθετήσει ούτε μία πρόταση του Αλέξη Τσίπρα αλλά έσπευσε να υλοποιήσει την πρόταση της κα. Τζάκρη.

 

Αυτά υποστήριξε κυριευμένος από το παράπονο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παρουσία του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky:

 

«Άκουσα το φοβερό, "Είπε κάτι η Θεοδώρα η Τζάκρη και να το υλοποιήσουμε". Αλήθεια λέτε; Δύο χρόνια ξέρετε πόσα έχουμε πει ως αντιπολίτευση; Ένα χρόνο από την πανδημία και μετά ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξέρετε πόσες προτάσεις έχει καταθέσει;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1064838220674468