Σκουρής: Δεν έχουν γίνει δηλώσεις ότι δεν υπάρχει εμβόλιο και δεν πιάνουμε 25000 εμβολιασμούς/ημέρα

Ένας ιδιαιτέρως ενδιαφέρων διάλογος έλαβε χώρα μεταξύ του Νίκου Ρωμανου, διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουρή.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, ο κ. Ρωμανός ανέφερε πως ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει συνεχώς λόγο για αποτυχία του στόχου για τους εμβολιασμούς, βολικά ξεχνάει πως έχει διαψευστεί πανηγυρικώς αναφορικώς με τις προβλέψεις του για την κατασκευή του ίδιου του εμβολίου κατά του κορονοϊού και αργότερα για τη δυνατότητα της Ελλάδος να προγραμματίσει πάνω από 25.000 εμβολιασμούς την ημέρα.

 

Ο κ. Σκουρής αντέδρασε αμέσως στα λεγόμενα του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως έψαχνε όλο το Σαββατοκύριακο και τέτοιες δηλώσεις δεν μπόρεσε να βρει.

 

Αυτός είναι ο διάλογος που ακολούθησε:

 

Νίκος Ρωμανός: Το ακούω συνέχεια να επαναλαμβάνουν, να επαναλαμβάνουν διαρκώς ότι δήθεν αποτύχαμε στους στόχους για τον εμβολιασμό -άλλο κεφάλαιο αυτό που την αρχή αυτοδιαψεύδονται διαρκώς ο ΣΥΡΙΖΑ- σας θυμίζω στην αρχή έλεγε ότι δεν υπάρχει εμβόλιο, μετά δε θα πετύχουν τον στόχο των 25.000 εμβολιασμών και ούτω καθ' εξής.

 

Βασίλης Σκουρής: Ποτέ δεν έχουν γίνει παρεμπιπτόντως, επειδή το έψαχνα το Σαββατοκύριακο, ποτέ δεν έχουν γίνει τέτοιες δηλώσεις.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει φροντίσει ώστε να μην υπάρχει κανείς που να έχει μείνει παραπονεμένος και παραπληροφορημένος, έχοντας την ψευδαίσθηση πως δεν έχουν γίνει ποτέ δηλώσεις περί ανυπαρξίας του εμβολίου και της ικανότητας της χώρας να φέρνει εις πέρας αριθμό εμβολιασμών που να ξεπερνά τις 25.000 ανά ημέρα.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/2963991823869586