Σκουρλέτης: Κανείς δεν υιοθετεί ρητορική περί χούντας

Ακραία, μικρή φωνή, η οποία δεν έχει κάποιο  πολιτικό βάρος χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς τον εαυτό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σουρλέτης, με αφορμή όσα κατά καιρούς ακούγονται περί χούντας και αυταρχικού καθεστώτος που υποτίθεται ότι υπάρχουν στην Ελλάδα.

 

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο παρουσιαστής τον ρώτησε τον κ. Σκουρλέτη αν πιστεύει πως είναι λάθος να γίνονται αναφορές περί χούντας και καθεστώτων σε μια εποχή που η δημοκρατία δεν απειλείται.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε κατηγορηματικώς:

 

«Καμμία από τις πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν υιοθετεί μια τέτοια ρητορική ή τέτοιες αναφορές. Οπότε όλα αυτά που λέτε μπορεί να αφορούν ορισμένες ακραίες μικρές φωνές οι οποίες δεν έχουν κάποιο ειδικό βάρος.»

 

Αποτελεί θλιβερό γεγονός ότι ο κ. Σκουρλέτης έχει πολλάκις αναφερθεί στην κυβέρνηση ως χούντα με φράσεις όπως:

 

«Έχετε στην παράταξή σας οπαδούς της χούντας»,

 

«Η φιλοχουντική συνιστώσα που υπάρχει, βεβαίως. Είναι υπέρ της χούντας, είναι αυτήν την στιγμή πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας»,

 

«Εκ μέρους της κυβέρνησης η μόνη της έγνοια είναι η πρόσβαση σε μία πατέντα, την πατέντα της χούντας».

 

Από την άλλη πλευρά καταδεικνύει το μέγεθος του πολιτικού αμοραλισμού, της απάτης και της ρητορικής διχασμού που καλλιεργεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/4572821686130505