Σκουρλέτης: Κλείνουν τα μικρά σούπερ μάρκετ

Ο εθισμός στο ψεύδος αποτελεί κοινό γνώρισμα ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία εφευρίσκουν "γεγονότα" ώστε να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη, επιχειρώντας να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη.

 

Ένας ιδιαιτέρως διαφωτιστικός διάλογος έλαβε χώρα στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN που αποδεικνύει τη διαρκή προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

 

Πρωταγωνιστής στη διάδοση ψευδών ειδήσεων ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος δήλωσε πως εξαιτίας της κρίσης ενέργειας κλείνουν τα μικρά σούπερ μάρκετ.

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητο αυτόν τον ψευδή ισχυρισμό και ακολούθησε η παρακάτω στιχομυθία:

 

Πάνος Σκουρλέτης: -Κλείνουν τα μικρά σούπερ μάρκετ και κλείνουνε και από το ρεύμα...

 

Άδωνις Γεωργιάδης: -Πρώτα απ' όλα δεν έχει κλείσει κανένα μικρό σούπερ μάρκετ, δείξτε μου ένα μικρό σούπερ μάρκετ, δείξτε μου ένα, δείξτε μου ένα. Δείξτε μου μία αλυσίδα ονόματι που έχει κλείσει, μία. Να πάμε να την δείξουμε τώρα με κάμερα. Μία, πείτε μου μία.

 

Πάνος Σκουρλέτης: -Θα σας δώσω αν θέλετε, αν θέλετε για να μην αναφερθώ σε ονόματα. Αν θέλετε θα σας δώσω, θα σας δώσω, θα σας δώσω στοιχεία συγκεκριμένα για να μην παίζουμε με ονόματα. Εγώ δεν μπορώ να παίζω, εγώ δεν μπορώ να παίζω με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τη βιωσιμότητα.

 

Άδωνις Γεωργιάδης: -Και εγώ είμαι υπουργός και δεν μπορώ να παίζω με κάποιο ερώτημα. Μπορώ λίγο να μιλήσω;

 

Πάνος Σκουρλέτης: -Κύριε, κύριε Γεωργιάδη, αμέσως μετά θα σας πω ποιες μικρές αλυσίδες και ποια μικρά δίκτυα σούπερ μάρκετ κινδυνεύουν να κλείσουν και εσείς και εσείς...

 

Άδωνις Γεωργιάδης: -Ναι εντάξει, να μας πείτε ποια αλυσίδα έχει κλείσει. Όχι, άστο το κινδυνεύουν να κλείσουν, ποια έχουνε κλείσει είπατε, κλείνουνε είπατε.

 

Πάνος Σκουρλέτης: -Κινδυνεύουνε, κινδυνεύουνε να κλείσουνε, κινδυνεύουνε να κλείσουνε και εσείς κλείνετε τα μάτια.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/435852345403629