Σκουρλέτης: Στηρίζουμε την απεργία εκπαιδευτικών απέναντι στην χουντικής έμπνευσης δήλωση Κεραμέως

Την αμέριστη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της απεργίας των εκπαιδευτικών οι οποίοι πολεμούν λυσσωδώς την αξιολόγησή τους, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μάλιστα αποκάλεσε χουντικής εμπνεύσεως τη δήλωση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως αναφορικώς με την απεργία των εκπαιδευτικών.

 

Ο κ. Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ αφού πρώτα αναρωτήθηκε τί έχουν να πουν στους απεργούς που βρέθηκαν στο Εφετείο, υποστήριξε πως οι εκπαιδευτικοί που αρνούνται να αξιολογηθούν το κάνουν γιατί υπερασπίζονται τη δημοκρατία:

 

«Τί έχουμε να πούμε στους εκπαιδευτικούς που στις εντεκάμιση η ώρα θα βρεθούνε έξω από το Εφετείο στην Αλεξάνδρας;»

 

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε αν ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και τους εκπαιδευτικούς στις απεργίες, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε τα ακόλουθα:

 

«Απολύτως. Και μάλιστα στηρίζουμε αυτούς τους οποίους υπερασπίζονται τη δημοκρατία και όχι της χουντικής έμπνευσης δήλωση της κυρίας Κεραμέως, το επαναλαμβάνω, χουντικής έμπνευσης, χουντικής έμπνευσης. Πέστε μου αν στο επάγγελμά σας το δημοσιογραφικό κύριε Οικονόμου έχετε ξαναακούσει υπουργό από τη Μεταπολίτευση και έπειτα να λέει ότι δεν είναι αποδεκτή μια απεργία που αμφισβητεί ψηφισμένο νόμο. Πού ακούστηκε αυτό; Σε ποιά δυτική δημοκρατία;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/3051123738436782