Σκυλακάκης: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο πλειστηριασμός της Κολοβού

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του πρόεδρού του Αλέξη Τσίπρα για το υποκριτικό ενδιαφέρον του όσον αφορά τις πρώτες κατοικίες που εκπλειστηριάζονται.

 

Εξ αφορμής του προσφάτου γεγονότος με τον πλειστηριασμό κατοικίας δημοσιογράφου και το ρεσιτάλ της υποκρισίας του Αλέξη Τσίπρα που απαθανατίστηκε από τηλεοπτικές κάμερες, ο κ. Σκυλακάκης από το βήμα της Βουλής διάβασε τα δημόσια στοιχεία του συγκεκριμένου πλειστηριασμού ο οποίος έλαβε χώρα τις 20 Μαρτίου 2019 και αναρωτήθηκε ποια ήταν η κυβέρνηση της χώρας εκείνη την στιγμή και με το νόμο ποιας κυβέρνησης προχώρησε ο πλειστηριασμός:

 

«Πάω τώρα στους πλειστηριασμούς. Έψαξα και το έχω στο κινητό μου, πότε αυτή η υπόθεση βγήκε στο προσκήνιο; Και ανοίγω εδώ την σχετική ιστοσελίδα που είναι δημόσια πληροφορία και βλέπουμε, ημερομηνία δημοσίευσης πλειστηριασμού 20/3/19, τη δωδεκάτη ώρα και έντεκα λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. 20/3 του '19 ποια κυβέρνηση υπήρχε; Που βγήκε το σπίτι της κυρίας αυτής στον πλειστηριασμό; Ποια κυβέρνηση υπήρχε; Πρώτη κατοικία. Με ποιανού τη νομοθεσία βγήκε;»

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών με δηκτικό ύφος επισήμανε την υποκρισία να εμφανίζεται δημοσίως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως με θλιμμένο πρόσωπο προσποιούμενος ότι νοιάζεται για τους ανθρώπους των οποίων η πρώτη κατοικία εκπλειστηριάζεται με το νόμο της κυβέρνησής του:

 

«Δε θα πω τι είναι αυτό όταν επί δικής σου κυβέρνησης και με δική σου νομοθεσία βγαίνει το σπίτι στον πλειστηριασμό».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1289468325165928