Σπίρτζης: Δεν κάνω προβλέψεις γιατί υπάρχει η Ομάδα Αλήθειας

Είχε και το θράσος να μας κατηγορήσει για ψευδείς ειδήσεις, προφανώς επειδή αποκαλύψαμε το video που έλεγε ότι δεν θα έρθουν νέα μέτρα

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, o Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ρωτήθηκε για το αν θα κλείσει η συμφωνία τον Ιούνιο. 

"Δεν θα κάνω πρόβλεψη γιατί θα βγει η Ομάδα Αλήθειας και θα αναπαράγει διάφορα" ήταν η απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη.

Ο Υπουργός στη συνέχεια επανέλαβε και το γνωστό περί ψευδών ειδήσεων που χρησιμοποιούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάθε φορά που φανερώνονται τα ψέματά τους.

 

Πρόσφατα είχαμε αποκαλύψει τις δηλώσεις 100 Υπουργών και Βουλευτών που έλεγαν ότι δεν θα ψηφίσουν κανένα νέο μέτρο για να κλείσει η 2η αξιολόγηση, κάτι που προφανώς τους ενόχλησε πολύ στην κυβέρνηση. Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Από την πλευρά μας απαντάμε στον Υπουργό ότι το ποιος λέει ψέματα είναι ολοφάνερο και όλοι κρινόμαστε από αυτούς που μας παρακολουθούν. Ο ίδιος στις 27/1/2017 δήλωνε ότι "Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα, δεν μπορούν να συμφωνηθούν μέτρα για μετά το 2019".

Αυτή την δήλωση αποκαλύψαμε και φυσικά δεν φταίμε εμείς που πριν λίγες μέρες -αντιθέτως με όσα έλεγε- ψήφισε Ναι σε όλα.

 

Ακούστε όσα είπε στο ραδιόφωνο του Alpha

 

 

 

Στις 27/1/2017 ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωνε «Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει καν τα μέτρα που του έχουν ήδη επιβληθεί. Τι πρόσθετα μέτρα; Δεν μπορούν να συμφωνηθούν μέτρα από σήμερα για το 2019. Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα»