Σπίρτζης: Γιατί έχετε 85% πληρότητα στα πλοία ενώ δεν έχει εμβολιαστεί το 85% του πληθυσμού;

Μαθήματα λογικής και στατιτιστικής παρέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης στους συνομιλητές τους καθώς και σε όσους είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν.

 

Κατά την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και συζητώντας με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιάσωνα Φωτήλα, ο κ. Σπίρτζης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για το γεγονός ότι τα πλοία έχουν πληρότητα κατά 85% ενώ δεν έχει εμβολιαστεί το 85% του πληθυσμού, λέγοντας πως όσα υποστηρίζει πηγάζουν από τη γνώση του περί στατιστικής

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε τα ακόλουθα, υποδεικνύοντας στους συνομιλητές του ότι ο ίδιος γνωρίζει από στατιστική και θα πρέπει και αυτοί να κάνουν μερικά μαθήματα στατιστικής:

 

«Ποιά είναι η πληρότητα που προβλέπεται, που προβλεπόταν πέρυσι και φέτος στην ακτοπλοΐα. Ποιά είναι η πληρότητα; Για πείτε μου. Έχουμε 85% εμβολιασμένους για να έχουμε τέτοιες πληρότητες; Μας λέτε ότι κάνετε ελέγχους στα καράβια. Έχετε πάει σε ένα καράβι ποτέ; Μία υπεύθυνη δήλωση να έχει, ένα έντυπο συμπληρώνει.»

 

Παρεμβαίνοντας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιάσωνας Φωτήλας απάντησε στον κύριο Σπίρτζη:

 

«Ένα καράβι για να το γεμίσουμε δε χρειάζεται να εμβολιαστεί το 85% των Ελλήνων. Τί λέτε τώρα;»

 

«Ά ναι; Ναι; Τί πληρότητα πρέπει να έχει; Πρέπει να σας κάνουμε λίγο μάθημα στατιστικής, πρέπει να σας κάνουμε λίγο, εντάξει. Εγώ είμαι μηχανικός, μάλλον ξέρω στατιστική, πρέπει να κάνετε μερικά μαθήματα στατιστικής.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1009344139883195