Σπίρτζης: Η επαναδιαπραγμάτευση δεν σημαίνει παγώνεις την συμφωνία, σημαίνει επαναδιαπραγματεύεσαι

«Γιατί, πρώτη φορά το ακούτε αυτό;»

 

Αυτό δήλωσε με στόμφο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης αναφερόμενος στη φαεινή ιδέα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να επαναδιαπραγματευτεί την αμυντική συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Γαλλίας, φέρνοντας στο μυαλό τις μνήμες της περήφανης διαπραγμάτευσης του 2015 και των συνεπειών της για την πατρίδα μας.

 

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμου ΣΚΑΪ ρώτησε το βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως αν θα πουν στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ότι παγώνουν οι παραδόσεις των πολεμικών αεροσκαφών Rafale και των φρεγατών Belharra.

 

«Όχι, η επαναδιαπραγμάτευση κύριε Παυλόπουλε -εγώ το 'χω κάνει και στους αυτοκινητόδρομους σαν υπουργός- δεν σημαίνει ότι παγώνεις. Σημαίνει ότι επαναδιαπραγματεύεσαι» δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

 

Στο ερώτημα τί θα συμβεί αν οι Γάλλοι δε δεχθούν την επαναδιαπραγμάτευση που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως απάντησε με το γνωστό ύφος των μαθητευόμενων μάγων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι πειραματίζονται περιχαρείς με το κόστος των ιδεοληψιών τους να το πληρώνουν οι Έλληνες σε κάθε επίπεδο, τόσο οικονομικό όσο και εθνικό:

 

«Και έχεις όπλα, έχεις όπλα, έχεις όπλα, έχεις όπλα κύριε Οικονόμου να κάνεις επαναδιαπραγμάτευση, κάθε κράτος έχει πολλά όπλα να κάνει επαναδιαπραγμάτευση για οποιαδήποτε σύμβαση».

 

Δείτε το video:

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://twitter.com/omadaalithias/status/1592432165341450240