Σπίρτζης: Οι συντεταγμένες στη νησίδα του Έβρου συμπίπτουν με τη νησίδα στο ελληνικό κτηματολόγιο

Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια της εμμονής για το ζήτημα που ανέκυψε με το καθεστώς κυριαρχίας της νησίδας του ποταμού Έβρου, στην οποία οι τουρκικές αρχές τον περασμένο Αύγουστο έστειλαν τους 38 αλλοδαπούς.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης είναι ένα από τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως που πρωτοστατεί στην υιοθέτηση της άκρως επιθετικής τουρκικής προπαγάνδας εναντίον της πατρίδος μας.

 

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ απαντώντας στην αντίδραση της ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννας - Μισέλ Ασημακοπούλου για το πώς είναι δυνατόν να συνεχίζει να υποστηρίζει ότι οι 38 αλλοδαποί βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος όταν έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις για το ζήτημα, δήλωσε:

 

«Να πέσετε από όπου θέλετε. Οι συντεταγμένες κύριε Παυλόπουλε, οι συντεταγμένες, οι συντεταγμένες εμπίπτουν με τη δήλωση που υπήρχε, -που υπάρχει, όχι που υπήρχε- που υπάρχει στο Ελληνικό Κτηματολόγιο».

 

«Πάρα πολύ ωραία, να το παίξουμε στην Τουρκία αυτό το video» σχολίασε η κα. Ασημακοπούλου.

 

«Εσείς το δώσατε, εσείς το δώσατε στην Τουρκία, εσείς το δώσατε στην Τουρκία» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η κα. Ασημακοπούλου ευθέως κατηγόρησε τόσο τον Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τους ευρωβουλευτές του κόμματός του ότι κατασυκοφαντούν συντεταγμένα τη χώρα στο εξωτερικό.

 

Σε ερώτηση ενός εκ των παρουσιαστών της εκπομπής αν η Τουρκία χρησιμοποιεί το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τις συντεταγμένες του Ελληνικού Κτηματολογίου σχετικώς με το καθεστώς κυριαρχίας της νησίδας του ποταμού Έβρου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

 

«Προφανώς, οι συντεταγμένες που δηλώθηκαν στις 11 Αυγούστου από τους πρόσφυγες που ήταν πάνω στη νησίδα, συμπίπτουν με τη νησίδα που είναι δηλωμένη στο Ελληνικό Κτηματολόγιο. Είμαστε και μηχανικοί εμείς, που σημαίνει ότι ξέρουμε να διαβάζουμε συντεταγμένες».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/796108568106356