Σπίρτζης: Το πετρέλαιο κίνησης εχει ξεπεράσει την τιμή της βενζίνης

Συνελήφθη ψευδόμενος ξανά -οποία έκπληξις- ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

 

Αυτή τη φορά επιχείρησε να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί αποκλειστικώς ελληνικό φαινόμενο η τιμή του πετρελαίου κίνησης να έχει ξεπεράσει αυτήν της βενζίνης.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ δήλωσε τα εξής:

 

«Τι έχουμε; Έχουμε το πετρέλαιο κίνησης να έχει ξεπεράσει την τιμή της βενζίνης».

 

«Όχι, δεν είναι παντού» απάντησε σε σχόλιο συναδέλφου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι αυτό αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο.

 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής επισήμανε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε ισχυριστεί προσφάτως στη Βουλή ότι η τιμή του πετρελαίου κίνησης έχει ξεπεράσει αυτήν της βενζίνης μόνο στην Ελλάδα και κατόπιν υποδείξεως ότι αυτό δεν ισχύει, έσπευσε να ανασκευάσει:

 

«Μάλιστα, εγώ να αποδεχθώ ότι εν τη ρύμη ανέφερα κάτι το οποίο δεν ισχύει. Όντως σε όλη την Ευρώπη το diesel είναι υψηλό» είχε παραδεχθεί δημοσίως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

 

Αδυνατώντας να δώσει μια πειστική απάντηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε να ψελλίσει πως είναι άλλο αυξάνεται και άλλο έχει ξεπεράσει η τιμή του πετρελαίου κίνησης:

 

«Ωραία, θα δούμε κύριε Οικονόμου. Θα σας πω κάτι, είναι άλλο αυξάνεται και άλλο έχει ξεπεράσει».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1187996485160557