Σπίρτζης: Ποτέ δεν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμά του την κατάργηση των ΜΑΤ

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μακάριου Λαζαρίδη στην σύζητηση η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της βραδυνής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Kontra.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα σώματα ασφαλείας και ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε τον κ. Σπίρτζη τί θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολούθησε ένας ενδιαφέρων διάλογος μεταξύ του κ. Σπίρτζη και του κ. Λαζαρίδη, όταν ο πρώτος προσπάθησε να πείσει τους συνομιλητές του και τους τηλεθεατές ότι «Ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε στο πρόγραμμά του την κατάργηση των ΜΑΤ.»

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την εξής απάντηση στην ερώτηση που δέχθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής:

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκλεινε με τη μία όλα τα σώματα που ίδρυσε η Νέα Δημοκρατία.»

 

Αυτή η δήλωση πυροδότησε τον ακόλουθο διάλογο:

 

Μακάριος Λαζαρίδης: -Όπως θα καταργούσατε και τα ΜΑΤ κύριε Σπίρτζη. Σας θυμίζω ότι θα καταργούσατε τα ΜΑΤ. Τα καταργήσατε; Τα καταργήσατε; Χρησιμοποιούσατε τα ΜΑΤ για να δέρνετε τους συντρόφους σας. Τώρα μη λέτε πράγματα που δεν πρόκειται να κάνετε ποτέ.

 

Χρήστος Σπίρτζης: -Είναι γνωστό πόσο λασπολόγος είστε. Είναι γνωστό. Με συγχωρείτε πάρα πολύ. Ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε στο πρόγραμμά του την κατάργηση των ΜΑΤ. Σοβαρά μιλάω.

 

Η απάντηση του κ. Σπίρτζη στην επισήμανση ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε τα ΜΑΤ ήταν η ακόλουθη:

 

«Ποτέ δεν το είχε στο πρόγραμμά του. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν δεν είχε στο πρόγραμμά του την κατάργηση των ΜΑΤ.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/183955260302268