Σπίρτζης: Ποτέ δεν είπε ο Τσίπρας για μερική οριοθέτηση

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει βρεθεί σε δεινή θέση μετά την συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου για την τμηματική οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών, καθώς η επίσημη γραμμή είναι ότι η συγκεκριμένη συμφωνία δεν υπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδος διότι είναι τμηματική και δεν περικλείει την Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά πέριξ, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μόλις δύο μήνες πριν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιθώριο των εργασιών του Οικονομικού Forum των Δελφών υποστήριζε πως η Ελλάδα πρέπει να προβεί σε τμηματική οριοθέτηση με την Αίγυπτο.

 

Την σκυτάλη της επίσημης κομματικής γραμμής παρέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κα. Βούλτεψη γιατί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούσε στις 10 Ιουνίου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει κατά τη διάρκεια του 5ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, τμηματική οριοθέτηση αναφορικώς με την συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε:

 

«Ποτέ δεν ζητούσε ο κύριος Τσίπρας. Ποτέ, ποτέ δεν ζητούσε. Είπε να ολοκληρωθεί η συμφωνία, δεν είπε να πάει να κόψουμε την Ρόδο στη μέση.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=2819986041557444