Σπίρτζης: Το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης υλοποιήθηκε όλο από το ΣΥΡΙΖΑ

Κάθε μέρα που περνάει τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταρρίπτουν κάθε ηθικό όριο και φραγμό με τα χυδαία ψεύδη που εκστομίζουν, προκειμένου να παράγουν πολιτικό λόγο και όπως ισχυρίζονται να καταδείξουν τοις πάσι πόσο τυχερή είναι η Ελλάδα που υπάρχει μία τόσο υπεύθυνη αντιπολίτευση.

 

Την σκυτάλη στην ακατάπαυστη διαδρομή των ψευδών, πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra.

 

Ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποίησε κάθε πτυχή του περίφημου προγράμματος της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του:

 

«Όσον αφορά το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, να σας θυμίσω ότι μέσα στην τετραετία εκπληρώθηκε όλο, υλοποιήθηκε όλο, όσο ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.»

 

Ήταν τέτοιου μεγέθους το ψέμα που εκστόμισε ο κ. Σπίρτζης που ακόμη και η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής η οποία έχει διατελέσει δημοσιογράφος της Αυγής, της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν υποψήφια βουλευτής στις εθνικές εκλογές με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αντέδρασε υπενθυμίζοντας στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως η πιο βασική δέσμευση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, η κορωνίδα του αυτού οικονομικού προγράμματος, η κατάργηση του Μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο, δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

 

Ο κ. Σπίρτζης έδωσε την ακόλουθη αναίσχυντη και προκλητική απάντηση:

 

«Η κορωνίδα κυρία Γιάμαλη συνέβη.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/950332592442243