Στούμπος: Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για την προεργασία του καναλιού Καλογρίτσα

Λάβρος εναντίον της αρχηγικής ομάδας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε ο πρώην διευθυντής της κομματικής εφημερίδας του «Η Αυγή», Δημήτρης Στούμπος.

 

Στον απόηχο των αποκαλύψεων της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών με κατηγορούμενο τον Νίκο Παππά η οποία κατέθεσε ότι «Έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κυρίου Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Στούμπος κατά την παρουσία του στη μεσημεριανή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ναυτεμπορική TV, καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον της ενορχηστρωμένης επιχείρησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να ποδηγετήσει τους τηλεοπτικούς σταθμούς εργαλειοποιώντας τον περιβόητο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες:

 

«Ήμουν από τους ελάχιστους νομίζω συναδέλφους που την ώρα που γινόντουσαν εκείνες οι επιλογές από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είχα μιλήσει δημοσίως, εννοώ την πρώτη φάση των επιλογών με τον περιβόητο διαγωνισμό. Ήταν πολιτικό λάθος μέγιστο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του τότε υπουργού ο πρώτος εκείνος χειρισμός. Αστοχία απόλυτη εκείνη η προσπάθεια».

 

Ο πρώην διευθυντής της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Η Αυγή» τόνισε με νόημα πως είναι ευρέως γνωστή η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργηθεί το περιβόητο κανάλι Καλογρίτσα και πως για αυτές τις πράξεις υπάρχουν πολιτικές ευθύνες:

 

«Είναι γνωστό ότι υπήρξε προεργασία για να διαμορφωθεί το περιβόητο κανάλι Καλογρίτσα και εκεί επίσης πιστεύω ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/876538960329202