Συριζαίοι για αστυνομικούς με πολιτικά με καρέκλα και χωρίς

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή τα επεισόδια διαδηλωτών και Αστυνομίας στην πλατεία Συντάγματος, μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

Ο κ. Βούτσης κατήγγειλε ότι υπήρχε ένας αστυνομικός στον περίβολο της Βουλής ο οποίος χρησιμοποιώντας walkie talkie, για τον οποίον πίστευε ότι είχε απευθείας επαφή με τα άτομα που προκάλεσαν χθες τα επεισόδια.

 

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής δήλωσε συγκεκριμένα:

 

«Υπάρχει φωτογραφία δυστυχώς ανθρώπου ο οποίος ήταν στον περίβολο της Βουλής, εξ όσων μου κατατέθηκε υπεύθυνα θεωρώ, ντυμένο όχι με δηλαδή αστυνομικά κτλ, ο οποίος με walkie talkie είχε κατευθείαν επαφή πιθανότατα και ενδεχόμενα με άτομα τα οποία κάνανε αυτές τις όποιες έκνομες ενέργειες ανάμεσα σε αυτό το μπλοκ.»

 

Στις 23 Ιανουαρίου 2019 η τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 για το ποιοί ήταν οι κουκουλοφόροι που κινούνταν στην είσοδο της Βουλής, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που είχαν λάβει χώρα στην πλατεία Συντάγματος.

 

Η απάντηση της κα. Γεροβασίλη ήταν η εξής:

 

«Οι άνθρωποι που τρέχουν στη Βουλή είναι Έλληνες αστυνομικοί. Απαντώ, είναι Έλληνες αστυνομικοί της υπηρεσίας επισήμων.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=295195168346967