Τα κίνητρα εμβολιασμού ανά τον κόσμο

Με ασυγκράτητη ορμή συνεχίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, έχοντας συμπαρασύρει μαζί του ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ, την προσπάθεια υπονόμευσης της μάχης που δίνει η Ελλάδα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά η αναγγελία εκ μέρους της κυβερνήσεως του «Freedom Pass», μιας προπληρωμένης κάρτας ύψους 150 ευρώ, για τους εμβολιασμένους ηλικίας 18-25 ετών, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι νέοι για ταξίδια, επισκέψεις σε μουσεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις και αφορά όλα τα άτομα αυτής της ηλικιακής ομάδας τα οποία έχουν εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν εντός του 2021.

 

Στις 28 Ιουνίου, ο κ. Τσίπρας κατά την ομιλία του αναφορικώς με τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την εργασία, υποστήριξε πως «Το Freedom Pass αποτελεί την αντίληψη της σημερινής κυβέρνησης για τις αξίες των νέων και σκέφτεται για αυτούς με έναν αγοραίο και χυδαίο τρόπο», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο όπου οι κυβερνήσεις δίνουν κίνητρα στους νέους ώστε να εμβολιαστούν.

 

Η απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε μεταξύ άλλων χωρών, από την Κύπρο όπου δίνονται άδειες στους εθνοφρουρούς και στους ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, μέχρι την Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου δίνονται χρηματικά ποσά ή συμμετοχή σε λοταρίες.

 

Αυτή είναι η δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

 

«Αυτή όμως είναι η αντίληψη της σημερινής κυβέρνησης και για τις αξίες, όπως της αλληλεγγύης, της κοινωνικής ευθύνης, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίον σκέφτεται γι’ αυτά τα παιδιά, το μέλλον της χώρας μας, με έναν αγοραίο και χυδαίο τρόπο.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/108082168113799