Θεοδωρικάκος: Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση στη ΝΔ, είναι αντιπολίτευση στην Ελλάδα

Εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στράφηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος λέγοντας ότι με την στάση που ακολουθεί δεν κάνει αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία αλλά στην Ελλάδα.

 

Κατά την ομιλία του στη Βουλή με αφορμή την συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ακολουθεί επικίνδυνη, ολέθρια και υπονομευτική τακτική απέναντι στην πατρίδα μας.

 

Υπενθύμισε πως τα στελέχη του παρουσίαζουν την κυβέρνηση ως προδότες και δολοφόνους, λειτουργώντας παραλλήλως ως πρόθυμος υποκινητής της επιχείρησης διεθνούς υπονόμευσης της χώρας που έλαβε χώρα τον περασμένο Αύγουστο με το περιστατικό των 38 αλλοδαπών στον ποταμό Έβρο.

 

Τόνισε δε πως ακόμη και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται με πείσμα να ζητήσει συγγνώμη για την υιοθέτηση της χυδαίας προπαγάνδας για την ανύπαρκτη πεντάχρονη Μαρία στη νησίδα του Έβρου, μολονότι το γερμανικό Der Spiegel ζήτησε συγγνώμη για όσα υποστήριζε.

 

Σημείωσε ότι ενώ λίγες ημέρες πριν όλοι οι πρέσβεις της Ευρωπαικής Ενώσεως βρέθηκαν στο φράκτη του Έβρου στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς υποστηρίζοντας ότι ο φράκτης παραβιάζει το διεθνές δίκαιο.

 

Κλεινοντας δήλωσε με έμφαση πως αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία αλλά είναι αντιπολίτευση στην Ελλάδα:

 

«Τον Αύγουστο στον Έβρο μας παρουσίαζε ως δολοφόνους κα προδότες, λειτουργώντας ως πρόθυμος υποκινητής σε μία προσπάθεια διεθνούς υπονόμευσης της χώρας, η οποία κατέρρευσε με πάταγο. Το γερμανικό Spiegel ζήτησε συγγνώμη για την ανύπαρκτη πεντάχρονη Μαρία και το θάνατό της, εσείς δυστυχώς όχι.

 

Μόλις προχθές, την ώρα που όλοι οι πρέσβεις της Ευρώπης ήρθαν στον Έβρο και στείλαμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας για τη φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων τα οποία είναι σύνορα και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη γειτονική χώρα, σήμα αποφασιστικότητας με την συνέχιση κατασκευής του φράκτη με άλλα 35 χιλιόμετρα, στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις τηλεοράσεις κατήγγειλαν ότι ο φράκτης -άκουσον άκουσον- παραβιάζει το διεθνές δίκαιο.

 

Ύστερα απ' το αμίμητο "Στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα" που ανέφερε ο τότε πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα φαίνεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι έτοιμη να μας πει ότι και στον Έβρο δεν υπάρχουν σύνορα. Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία, αυτό είναι αντιπολίτευση στην Ελλάδα».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/529940368951812