Θεοχαρόπουλος για Ματι: Ενώ έλεγε για άθλιο επικοινωνιακό σόου, σήμερα μιλά για τυμβωρυχία

Την οργίλη αντίδραση του Θανάση Θεοχαρόπουλου προκάλεσαν τα σχόλια για την πυρκαγιά στο Μάτι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

 

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ φανερά ενοχλημένος διαμαρτυρήθηκε εντόνως για το σχόλιο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή, η οποία σημείωσε πως και η πρόσφατη φωτιά στην Πεντέλη και η φωτιά που κατέστρεψε το Μάτι αφήνοντας πίσω της εκατόμβη νεκρών, ξεκίνησε από το ίδιο περίπου σημείο.

 

«Η Δούρου φταίει για αυτό που έγινε σήμερα;» ήταν η οργισμένη απάντηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

 

Την απάντηση την έχει δώσει ο ίδιος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος όταν κατακεραύνωνε όσους είχαν την ευθύνη του επιχειρησιακού σχεδιασμού την ημέρα της τραγωδίας στο Μάτι.

 

Ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζητούσε να αποδοθούν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση, υπογράμμιζε πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επικοινωνιακό σόου σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση όταν καίγονταν οι άνθρωποι στο Μάτι και με ειρωνικό ύφος δήλωνε πως στην περίφημη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, οι αρμόδιοι του ΣΥΡΙΖΑ αποφάνθηκαν ότι δεν υπήρχε κανένα λάθος ως προς τη διαχείριση της τραγωδίας στο Μάτι.

 

Σήμερα ως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που ψελλίζει είναι «Αφήστε την τυμβωρυχία».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/746627856588191