Τί είπε ο Μητσοτάκης για την έκτακτη αποζημίωση στο ρεύμα και τί κατάλαβε ο Τσίπρας

Σε μία εποχή όπου ο καθένας μπορεί να διασταυρώσει τί πραγματικά έχει ειπωθεί, ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει απτόητος τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, κάνοντας τα πάντα ώστε να υπενθυμίσει στους πολίτες την αγαστή σχέση του με το ψεύδος και την παραποίηση της πραγματικότητος.

 

Απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στα μέτρα που ανήγγειλε για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ανήρτησε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ισχυριζόμενος πως ο Κυριάκος Μητοστάκης εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, διότι όπως υποστηρίζει, υποσχέθηκε 600 ευρώ σε κάθε καταναλωτή.

 

Μάλιστα κάλεσε τους πολίτες να κάνουν μόνοι τους τη διαίρεση για να αντιληφθούν ιδίοις όμμασι την πολιτική απάτη, όπως την χαρακτήρισε.

 

Αυτή είναι η δήλωση του Πρωθυπουργού:

 

«Η πολιτεία επιστρέφει στον ατομικό τραπεζικό λογαριασμό κάθε ιδιοκτήτη πρώτης κατοικίας το 60% όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων που έχει υποστεί, αναδρομικά από το Δεκέμβριο έως και το Μάιο. Το όριο της έκτακτης αυτής αποζημίωσης θα είναι τα 600 ευρώ και θα αφορά όλους τους συμπολίτες μας με ετήσιο εισόδημα έως και 45.000 ευρώ.»

 

Φαίνεται πως ούτε η αλήθεια, ούτε η οικονομία είναι το ατού του Αλέξη Τσίπρα.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://twitter.com/omadaalithias/status/1522531483080179712