Τόσκας: Η νησίδα στον Έβρο προφανώς είναι ελληνικό έδαφος

Θλίψη προκαλεί η κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί για μικροκομματικό όφελος όσες αισχρές συκοφαντίες διακινούν αυτοί που επιβουλεύονται την Ελλάδα.

 

Στην ομάδα που υιοθετεί με περισσή ευκολία όσα η εχθρική τουρκική προπαγάνδα κατηγορεί την Ελλάδα με ανυπόστατους ισχυρισμούς, προστέθηκε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ, υποστήριξε ότι η νησίδα στον Έβρο αποτελεί έδαφος της Ελλάδος και πως η Ελληνική Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχία της:

 

«Ήμουνα στην περιοχή του Έβρου τις ημέρες που έγιναν τα γεγονότα με τη νησίδα. Πρώτη φορά εγώ τόσα χρόνια που έχω υπηρετήσει στον Έβρο είδα να απεμπολείται ουσιαστικά η κυριαρχία της χώρας μας σε νησίδα. Η νησίδα αυτή απέχει 30 μέτρα από την ελληνική όχθη και είναι ελληνικό έδαφος. Προφανώς είναι ελληνικό έδαφος, μπορεί να δει οποιοσδήποτε το χάρτη».

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε διαφορετική γραμμή από αυτή του προέδρου του κόμματός του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πως δε γνωρίζει το καθεστώς κυριαρχίας της συγκεκριμένης νησίδας στον Έβρο, καθώς είναι αδιευκρίνιστο:

 

«Και στο θέμα της νησίδας και το πού ανήκει, καταθέσαμε μια ερώτηση. Και θα θυμάστε εγώ προσωπικά απέφυγα να τοποθετηθώ γιατί γνωρίζω ότι είναι αδιευκρίνιστο. Ζητήσαμε διευκρινίσεις. Είναι ή δεν είναι ελληνικό έδαφος;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/563695472227318