Τσακαλώτος: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί για αναπτυξιακούς & κοινωνικούς λόγους

Λάβροι εμφανίζονται κατά της κυβέρνησης οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη λήξη της προστασίας της πρώτης κατοικίας μετά τις 30 Απριλίου 2020. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τους ίδιους οι οποίοι ως βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει τη λήξη της προστασίας της πρώτης κατοικίας από την αρχή του τρέχοντος έτους.

 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε υπεραμυνθεί της αναγκαιότητας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, λέγοντας τα ακόλουθα:

 

«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί, όχι μόνο για να έχουμε καλές τράπεζες αλλά και για αναπτυξιακούς και κοινωνικούς λόγους. Δηλαδή, αν οι τράπεζες δεν μπορούν να δανείσουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχουμε πρόβλημα. Αν οι τράπεζες δεν μπορούν να δώσουν χρήματα και νέα δάνεια σε νέα ζευγάρια, έχουμε ένα κοινωνικό πρόβλημα. Για αυτό σας λέω ότι πρέπει όλοι να είμαστε ήρεμοι, όλοι να κατανοούμε τί γίνεται, υπάρχουν πολλές ανάγκες σ' αυτήν την κοινωνία, μία από αυτές τις ανάγκες είναι να έχουμε ανάπτυξη.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/848085822272476/