Τσαπανίδου: Πονούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο νόμος Κατρούγκαλου

Αφόρητο πόνο στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, Πόπη Τσαπανίδου.

 

Αυτό ισχυρίστηκε η Πόπη Τσαπανίδου κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 όταν κλήθηκε να πάρει θέση απέναντι στην πρόσφατη παραδοχή του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ομολόγησε ότι ο νόμος Κατρούγκαλου έχει δημιουργήσει αδικίες.

 

Πλέκοντας το εγκώμιο της ηθικής υπεροχής της αριστεράς η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, διάνθισε το λόγο της με λυρικότητα, υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του διακατέχονται από ενσυναίσθηση και πονούν όταν επιβάλλουν άδικα μέτρα στους πολίτες:

 

«Δεν ακούτε προσεκτικά και τον κύριο Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι είναι μία αδικία και οι αδικίες ξέρετε πονάνε όχι μόνο αυτούς που τις βιώνουν αλλά και αυτούς που τις επιβάλλουνε, τους πονάνε όταν έχουν ενσυναίσθηση.

 

Και οι άνθρωποι σ' αυτό το κόμμα, σ' αυτό το πολιτικό κόμμα στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έχουν ενσυναίσθηση και επίσης έχουνε και ένα προσόν το να αντιλαμβάνονται την αδικία όταν την επιβάλλουν, όταν την κάνουν, όταν αναγκάζονται να την κάνουν και να μην την δικαιολογούν ως ένα αναγκαίο μέτρο που έπρεπε και αυτό και να στηρίζουνε τη λάθος κίνηση, την κίνηση που πληγώνει».

 

Είναι φανερό ότι στην Κουμουνδούρου θα πρέπει να αρχίσουν εντατικά μαθήματα συνεννόησης στα βασικά ζητήματα, ώστε οι απόψεις των στελεχών και της εκπροσώπου Τύπου να έχουν κοινή συνισταμένη με όσα λέει ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή για το νόμο Κατρούγκαλου, όχι μόνο τον υπερασπίστηκε με πάθος αλλά επιτέθηκε και σε όσους δήλωναν στις τηλεοπτικές εκπομπές ότι θα μειωθούν οι συντάξεις, ενώ όπως ο ίδιος επισήμανε όχι μόνο δε μειώθηκαν αλλά αυξήθηκαν κιόλας:

 

«Τα ίδια τηλεοπτικά στούντιο απ' τα οποία εβομβαρδίζετο ο πληθυσμός των συνταξιούχων την περίοδο που εμείς κυβερνούσαμε και δίναμε μάχη και κερδίσαμε να μη μειωθούν οι συντάξεις και έλεγαν με πινακάκια, με μπλοκάκια κανονικά και εξηγούσαν αναλυτικά πόσο θα μειωθούν οι συντάξεις στον καθένα και έπιανε τρόμο κάθε συνταξιούχο. Φυσικά δε μειώθηκαν, αυξήθηκαν».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/572075931436932