Τσίπρας: Άνοιξαν την πλατφόρμα 30-39 για να ξεστοκάρουν το Astra Zeneca

Από το «Ο Μητσοτάκης πουλάει ελπίδα με ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί» στο «Άνοιξε, επιτέλους, η πλατφόρμα, άνοιξε η πλατφόρμα επιτέλους έστω και για τα Astra Zeneca, για να ξεστοκάρουν εν πάση περιπτώσει», ο άνθρωπος που διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι πασιφανές πως έχει χάσει κάθε μέτρο και επαφή με την πραγματικότητα.

 

Άφωνο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις αλλοπρόσαλλες θέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πέραν κάθε αμφιβολίας υπονομεύει συνειδητώς την εμβολιαστική διαδικασία για μικροπολιτικά οφέλη.

 

Κατά την συνέντευξη που παρεχώρησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μόλις μία ημέρα αφότου άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 30 ως 39 για το συγκεκριμένο εμβόλιο, οι οποίες δέχτηκαν το νέο με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού, μίλησε με τόσο απαξιωτικό τρόπο εναντίον της εμβολιαστικής διαδικασίας που προκάλεσε αίσθημα βαθιάς απέχθειας σε όσους τον άκουσαν να ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση προχωρά στον εμβολιασμό των ανθρώπων ηλικίας 30 ως 39 απλώς για να ξεστοκάρει τα εμβόλια.

 

Τάδε έφη ο άνθρωπος που επιζητά μανιωδώς να ξαναγίνει πρωθυπουργός:

 

«Άνοιξε, επιτέλους, η πλατφόρμα, άνοιξε η πλατφόρμα επιτέλους έστω και για τα Astra Zeneca, για να ξεστοκάρουν εν πάση περιπτώσει.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/314315276801673