Τσίπρας: Άπιαστος στόχος οι 25.000 εμβολιασμοί την ημέρα

Στο νέο ρεκόρ των 114.680 έφτασαν οι εμβολιασμοί κατά τη χθεσινή ημέρα στο πλαίσιο της επιχείρησης "Ελευθερία", συνεχίζοντας αταλάντευτα το ρυθμό των περισσοτέρων από 100.000 εμβολιασμών ημερησίως.

 

Παράλληλα χαμόγελα αισιοδοξίας και ικανοποίηση στους υπευθύνους του εμβολιαστικού προγράμματος χαρίζει η μεγάλη συμμετοχή των ηλικιών 30 έως 49 ετών, η οποία έχει εκτοξεύσει τον συνολικό αριθμό των εμβολιασμών, παρά τη νουθεσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα με την περίφημη φράση του περί ξεστοκαρίσματος των εμβολίων στους νέους.

 

Κοιτώντας κάποιος την πρόοδο που έχει σημειωθεί και κυρίως την καθολική εμπιστοσύνη των πολιτών αναφορικώς με την οργάνωση του Συστήματος και της Πλατφόρμας Διαχείρισης Συνεδριών Εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID -19 καθώς και των εμβολιαστικών κέντρων, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί γιατί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με κάθε μέσο να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια, ώστε επιτέλους η Ελλάδα να αφήσει πίσω της αυτόν τον εφιάλτη και να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον.

 

Στις 13 Ιανουαρίου 2021, ο Αλέξης Τσίπρας είχε εξαπολύσει σφοδρά πυρά εναντίον της κυβέρνησης για το θέμα των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού από την Πάτρα σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος έχοντας υπηρετήσει τον συγκεκριμένο θεσμό θα έπρεπε να προσέχει ιδιαιτέρως τις λέξεις που χρησιμοποιεί, είχε δηλώσει τα ακόλουθα που προκαλούν οργή και θλίψη:

 

«Στην υπόθεση του εμβολιασμού φαίνεται, φανερώνεται η πρωτοφανής ανεπάρκεια του λεγόμενου επιτελικού κράτους. Αυτήν την στιγμή ο ρυθμός είναι τόσο χαμηλός που ούτε του χρόνου τέτοιον καιρό δε θα υπάρχει καμμία πιθανότητα για τη δημιουργία της λεγόμενης ανοσίας της αγέλης. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε τους στόχους που ο κ. Μητσοτάκης έθεσε πρέπει αντί για 5.000 εμβόλια την ημέρα να γίνονται 25.000 εμβόλια την ημέρα. Η αίσθησή μας είναι ότι με αυτή την ανοργανωσιά, αυτό είναι κάτι άπιαστο.»

 

Αποτελεί θλιβερό γεγονός πως συνεχώς η πραγματικότητα εκθέτει τον Αλέξη Τσίπρα και ολόκληρη την αξιωματική αντιπολίτευση οι οποίοι υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει καν εμβόλιο κατά του κορονοϊού, την στιγμή που η χώρα έχει ανάγκη όσο ποτέ να οδεύσει με σύμπνοια και ομόνοια.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/984044132337599