Τσίπρας: Έχω ευθύνη ως αυριανός πρωθυπουργός

Έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε για την ακρίβεια.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε απτόητος παρ' όλο τις τρεις συνεχόμενες εκλογικές συντριβές που υπέστη ο ίδιος και το κόμμα του, καταγγέλοντας μάλιστα την απόφαση της κυβερνήσεως θα θωρακίσει την Ελλάδα με τις αμυντικές συμφωνίες που προσφάτως υπεγράφησαν, ώστε η πατρίδα μας να θωρακιστεί έναντι οποιασδήποτε επιβουλής και απειλής:

 

«Κύριε Μητσοτάκη εγώ δεν απειλώ κανέναν, ούτε επενδυτή, ούτε υπηρεσιακό παράγοντα. Όμως έχω ευθύνη ως σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και ως αυριανός πρωθυπουργός, έχω ευθύνη, έχω ευθύνη όταν το δημόσιο χρήμα κατασπαταλείται, όταν αφαιρείτε εργαλεία με τα οποία θα μπορέσουμε αύριο να ξαναστήσουμε στα πόδια της αυτήν την οικονομία, αυτήν την κοινωνία, όπως η ΔΕΗ, όταν προχωράτε σε εξοπλιστικά που αυξάνουν το κόστος κατά ένα δισεκατομμύριο στην επόμενη εικοσαετία, έχω ευθύνη να είμαι εδώ και να σας καταγγέλω. Και να τα καταγγέλω στον ελληνικό λαό ο οποίος θα είναι ο τελικός μας κριτής. Και δικός σας και δικός μας και κοντοζυγώνει η ώρα.»

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/257460069780796