Τσίπρας: Fake news ότι θέλουμε να βγάλουμε έξω Γιωτόπουλο και Κουφοντίνα

Αγνοώντας το μένος της κοινωνίας, 17 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν να υπερασπίζονται τον αρχιεκτελεστή της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα, καταθέτοντας κείμενο υπέρ του. Ανάμεσά τους η πρώην βουλευτής Αννέτα Καββαδία, ο Πάνος Λάμπρου, ο Γιώργος Κυρίτσης και ο Νίκος Μανιός.

 

Στο κείμενό τους, τα 17 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζουν πως «Η κυβέρνηση λειτουργεί σαν ένα υπέρτατο, άτυπο δικαστήριο, το οποίο ''διορθώνει'' τα όποια δικαιωματικά… λάθη του κράτους δικαίου. ''Δικάζει'' εκ νέου και τιμωρεί εκ νέου, ακόμη και αν έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «Στη συγκεκριμένη περίπτωση προχώρησε σε κινήσεις και ενέργειες που παραβιάζουν το νόμο.»
 

 

Στις 2 Ιουλίου 2019, λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δήλωνε απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους που του έθεσαν το ζήτημα της υπό όρους απελευθέρωσης των εκτελεστών τρομοκρατών της 17Ν Αλέξανδρου Γιωτόπουλο και Δημήτρη Κουφοντίνα, πως είναι fake news η ψευδαίσθηση που καλλιεργούν στον κόσμο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βγάλει έξω τον Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα.

 

Ο κ. Τσίπρας φανερά ενοχλημένος δήλωνε τότε;

 

«Κυρία Κοσιώνη ο ποινικός κώδικας πρέπει να γνωρίζετε και πιστεεύω ότι το γνωρίζετε και είναι πολύ ενοχλητικό αυτό που κάνετε τώρα, θα σας πω. Να αναπαράγετε μία ψευδή εντύπωση ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε μία σκοπιμότητα και μάλιστα να αναφέρεστε σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως αυτό της τρομοκρατίας, να αναπαράγετε αυτό που εμείς κοινώς ομιλώντας λέμε fake news, να αναπαράγετε λοιπόν την ψευδαίσθηση ότι εμείς θέλουμε να βγάλουμε έξω τον Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/739255940318710