Τσίπρας για δείγματοληψίες τουριστών

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στο οποίο ασκεί δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης στην οποία καταλογίζει διαδοχικά λάθη και αλλοπρόσαλλη πολιτική στη διαχείριση του κορονοϊού καθώς και επικοινωνιακή προσπάθεια συγκάλυψης των κυβερνητικών ευθυνών όσον αφορά την πανδημία, την οποία χαρακτηρίζει "τουλάχιστον ανήθικη."

 

Ο κ. Τσίπρας στις 10 Ιουνίου, συμμετέχοντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών αναφέρθηκε στο θέμα της πανδημίας του κορονοϊού και ειδικότερα στο θέμα των τεστ τα οποία θα έπρεπε να γίνονται στους ανθρώπους που επισκέπτονται την Ελλάδα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε με έμφαση τότε πως θα πρέπει να μπαίνουν στα αεροπλάνα μόνο όσοι έχουν θετικό δείγμα.

 

Ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει τα ακόλουθα:

 

"Αναφέρομαι ιδιαίτερα στο θέμα του τεστ στους επισκέπτες το οποίο έπρεπε κατά την άποψή μου να επιμείνει, γιατί έτσι αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα διεκδικήσει, να γίνεται με ευθύνη και των αεροπορικών εταιρειών, την προηγούμενη ημέρα της αναχώρησης. Ωστε να μπαίνουν στο αεροπλάνο μόνο όσοι έχουν δείγμα θετικό. Αυτό θα μας είχε απαλλάξει από ολους τους φόβους και όλες τις ανησυχίες".

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=918460615327496