Τσίπρας για Novartis

Σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Φρουζή στην προανακριτική Επιτροπή για την σκευωρία κατά του κ. Παπαγγελόπουλου, ο ίδιος βρέθηκε πολλάκις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με τον Αλέξη Τσίπρα όσο ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση.

 

Ο πρώην επικεφαλής της Novartis φέρεται να έχει πει στα μέλη της προανακριτικής ότι: «Tους είδα πριν το νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική δαπάνη (εννοώντας τη μείωση της τιμής των φαρμάκων κατά 50% από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά) συμπληρώνοντας: «Ήμουν με καμιά 10αριά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Γι' αυτό καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήμασταν χαρούμενοι που καταψηφίστηκε το νομοσχέδιο».

 

Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας όμως τις 18 Μαϊου 2018 στην ομιλία του στη Βουλή, δήλωσε τα εξής για την εταιρεία Novartis και την σχέση της με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Και τι προκύπτει, λοιπόν, από αυτήν την αξιολόγηση; Προκύπτει η προνομιακή σχέση των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με την εταιρεία και φυσικά η όχι και τόσο θετική άποψη για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το πηγαίναν το γράμμα, δεν προωθούσαν τη γραμμή της εταιρείας. Τι να κάνουμε;».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/748868485621635/?t=8