Τσίπρας: Ήταν εθνική ανάγκη να επιβαρύνουμε τη μεσαία τάξη

Εθνική ανάγκη χαρακτήρισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας τη φορολογική αφαίμαξη και εξόντωση της μεσαίας τάξης, για την οποία σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και σήμερα επιχαίρει, θεωρώντας την νίκη κατά των ταξικών εχθρών του, δηλώνοντας χωρίς κανέναν ενδοιασμό πως το τσάκισμα της μεσαίας τάξης επρόκειτο για ένα άκρως επιτυχημένο ταξικό μέτρο.

 

Χωρίς αιδώ μεταμορφώθηκε σε πονόψυχο πολιτικό ο οποίος αν και συνετριμμένος από την εκούσια καταστροφή που χωρίς δισταγμό επέφερε στους Έλληνες πολίτες που αποτελούν τη μεσαία τάξη, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα υποστήριξε πως δεν ήταν επιλογή του αλλά το έκανε για το καλό της Ελλάδος:

 

«Αναγκαστήκαμε να επιβαρύνουμε αυτό που ονομάζεται μεσαία τάξη κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής μας θητείας. Σε σύγκριση με την επιβάρυνση που είχαν δεχθεί πιο πριν, λιγότερο. Αλλά την επιβαρύναμε. Δεν ήταν επιλογή μας να συμβεί αυτό όμως. Ήταν ανάγκη εθνική να συμβεί αυτό για να βγει η χώρα επιτέλους από τα μνημόνια.»

 

Ο Παύλος Πολάκης δε θα αφήσει ποτέ τους Έλληνες πολίτες να ξεχάσουν τί πραγματικά πίστευε και σχεδίαζε ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/563160964890588