Τσίπρας: Κλόουν "υψηλής τάσης"

Συνέντευξη παρεχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA με ένα κομμάτι της συζητήσεως όπως ήταν φυσικό να περιστρέφεται γύρω από την κρίση στην ενέργεια.

 

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως αν προτείνει στους πολίτες να μην πληρώσουν την ρήτρα αναπροσαρμογής, ξεκινώντας ένα νέο κίνημα δεν πληρώνω, ρήτρα την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει παράνομη.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως ο ίδιος πληρώνει τους λογαριασμούς του ρεύματος:

 

«Εντάξει, για να είμαστε τώρα ειλικρινείς, σε όλους μας είναι επιβάρυνση υπερβολική αυτή και όταν βλέπει το λογαριασμό του να έρχεται δυο και τρεις φορές επάνω. Αλλά εγώ έχω την οικονομική δυνατότητα κύριε Σρόιτερ, φαντάζομαι και εσείς θα την έχετε.»

 

Ως διπρόσωπος Ιανός δήλωνε πως δεν πλήρωσε το Έκτακτο Ενιαίο Τέλος Ακινήτων μέσω του λογαριασμού του ρεύματος, διότι θα ήταν υποκριτικό απέναντι στους πολίτες και για συμβολικούς λόγους αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αποπληρωμή του:

 

«Όχι δεν το πλήρωσα, σ' ένα μικρό ακίνητο που έχω γονική παροχή, δεν το πλήρωσα. Και δεν το πλήρωσα όχι γιατί... Το 'χα δηλώσει. Διότι θεωρούσα υποκριτικό να βγαίνω και να λέω "Θα σταθούμε δίπλα σε σας που δεν έχετε, αλλά εσάς να πάνε φυλακή, εγώ θα τη γλιτώσω γιατί έχω και θα πληρώσω". Για συμβολικούς λόγους δεν το πλήρωσα.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/546451083799671