Τσίπρας: Όταν βγήκε ότι δεν είναι η Siemens, είπαμε λάθος

Σε συνέντευξη που παρεχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, υποστήριξε πως οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για δήδεν φωτογραφική ανάθεση των self tests στην εταιρεία Siemens, ήταν λάθος και πως όταν έγινε γνωστή η αλήθεια το παραδέχτηκαν.

 

Η πρώην υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος της Αυγής η οποία έλαβε μέρος στην συνέντευξη, ρώτησε τον κ. Τσίπρα αναφορικώς με την ατεκμηρίωτη κριτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ για την υποτιθέμενη αγορά των self tests με αδιαφανείς διαδικασίες από την εταιρεία Siemens :

 

«Κύριε Πρόεδρε με τα self tests όμως, μήπως τελικά εκ των υστέρων βλέπουμε ότι ήταν λάθος η επιλογή να στοχοποιήσετε την κυβέρνηση, ταυτίζοντας την επιλογή της με την εταιρεία Siemens; Μήπως τελικά εκεί δεν υπήρχε ούτε καπνός ούτε φωτιά και βιαστήκατε;»

 

Η απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτέλεσε ακόμα ένα μνημείο λαϊκισμού:

 

«Να το απαντήσω να τελειώνουμε δηλαδή, δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία. Κοιτάχτε, εδώ υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα με τις απευθείας αναθέσεις, τεράστιο ζήτημα. Ενδεχομένως στο συγκεκριμένο ζήτημα, που απ' ότι είδα υπήρξε μια τοποθέτηση κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μια τοποθέτηση χωρίς να υπάρχει εξακρίβωση, διακρίβωση της καταγγελίας. Και ορθώς όταν βγήκε ότι δεν είναι η Siemens αλλά γίνεται διαγωνισμός, είπαμε λάθος αλλά να δούμε τί γίνεται με το διαγωνισμό.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/448398813112133