Τσίπρας: Αν παρεκτράπην ζητώ να σβηστούν από τα πρακτικά οι χαρακτηρισμοί

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης χειροκροτούν πλέον τον αρχηγό τους στη Βουλή σα να είναι κουρδισμένα παιχνιδάκια, έχοντας απωλέσει την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τί επικροτούν.

 

Κατά την ομιλία του στην επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει για την πανδημία στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως έχει ευθύνη για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα και πως έχει στην πλάτη του 15.000 νεκρούς.

 

Στο άκουσμα αυτής της δήλωσης σύσσωμοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κάθονταν στα έδρανα της Βουλής ξέσπασαν σε ενθουσιώδη και παρατεταμένα χειροκροτήματα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά όμως ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να σβηστούν από τα πρακτικά της Βουλής όσα είπε γιατί όπως δήλωσε, παρεκτράπην:

 

«Αφήστε τώρα που μας κάνετε τον ειδικό! Αφήστε να μας κάνετε τον ειδικό. Είστε και αδαής, δεν γνωρίζετε τα στοιχεία! Είστε αλαζόνας. Έρχεστε εδώ και μας κουνάτε το δάχτυλο! Σταματήστε επιτέλους να κουνάτε το δάχτυλο. Έχετε ευθύνη. Έχετε 15.000 νεκρούς στην πλάτη σας. Σταματήστε να κουνάτε το δάχτυλο.»

 

«Κύριε Μητσοτάκη, δεν ήταν επιθυμία μου να κάνουμε σήμερα μια αντιπαράθεση με κορόνες, αλλά με στοιχεία, με επιχειρήματα, με θέσεις. Κύριε Πρόεδρε, αν εκπαρεκτράπην, αν παρεκτράπην, ζητώ να σβηστούν από τα Πρακτικά οι χαρακτηρισμοί.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://twitter.com/omadaalithias/status/1450040728688730113