Τσίπρας: Πουλάνε ελπίδα με εμβόλιο που δεν υπάρχει. Ας μοιράσουν το εμβόλιο της γρίπης που υπάρχει

Ξεπέρασαν σήμερα τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου οι εμβολιασμοί οι οποίοι έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από το ξεκίνημα της επιχείρησης «Ελευθερία», από τις 27 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

 

Δυστυχώς δεν είναι όλοι συντεταγμένοι σε αυτήν την εθνική προσπάθεια. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μιλώντας κατά την συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε στις 6 Νοεμβρίου 2020 για τις εξελίξεις αναφορικώς με την πανδημία και τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για  αυτήν, υποστήριξε πως ο Πρωθυπουργός πουλάει ελπίδα με ένα εμβόλιο το οποίο δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί και πως η κυβέρνηση θα έπρεπε δώσει χρήματα για να παρασχεθεί σε όλο τον πληθυσμό το εμβόλιο της γρίπης που υπάρχει.

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριζε με πάθος τα ακόλουθα:

 

«Και θέλω να κλείσω με αυτό είναι ότι είναι λάθος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, σε μια σχεδόν δραματική στιγμή, όσοι έχουν ευθύνη να θέλουν να γίνονται ευχάριστοι και να πουλάνε ελπίδα. Πολλές φορές, ίσως, και οι πολιτικοί πρέπει να είμαστε χρήσιμοι και όχι ευχάριστοι. Το να πουλάει ο ελπίδα ο πρωθυπουργός με ένα εμβόλιο το οποίο δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί δυστυχώς και να εξαγγέλλει από τον Αύγουστο ο υπουργός Υγείας ότι θα είναι έτοιμο το Δεκέμβρη για να γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί, είναι απαράδεκτο, είναι απαράδεκτο.»

 

«Ας δώσουν χρήματα για να δοθεί σε όλο τον πληθυσμό το εμβόλιο της γρίπης που υπάρχει. Όχι να μας τάζουν ένα εμβόλιο το οποίο δεν υπάρχει και μάλιστα το Δεκέμβριο θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός. Και να βγαίνει μετά η εκπρόσωπος της Κομισιόν και να διαψεύδει τον υπουργό Υγείας και να συνεχίζει σε κάθε του διάγγελμα ο κύριος Μητσοτάκης.»

 

Και συμπλήρωσε τονίζοντας:

 

«Το καταλαβαίνω, όλοι έχουμε ανάγκη από μια χαραμάδα ελπίδας αυτή την ώρα. Αλλά όχι εμπόριο ελπίδας.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/784045108876390

 

 

 

 

 

Tags: