Τζανακόπουλος: Αντικειμενικά έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο

Απολύτως πεπεισμένος ότι αντικειμενικά έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο, εμφανίστηκε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, Στο Κόκκινο.

 

Ο κ. Τζανακόπουλος χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε ανοικτή ομιλία υποστήριξε πως η χώρα έχει πλέον μπει σε προεκλογική περίοδο, υποστήριξε πως μετά από δύο χρόνια ο πολιτικός κύκλος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έχει κλείσει, έχοντας καταστρέψει την Ελλάδα σε κάθε επίπεδο.

 

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του κόμματός του θα πρέπει πρώτα να δώσουν σκληρές πολιτικές με τον Κανένα, ο οποίος τους κατατροπώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις, πριν αρχίσουν να κάνουν όνειρα νέας διακυβέρνησης.

 

Αυτή είναι η δήλωση του κ. Τζανακόπουλου στην οποία ανέδειξε τους ευσεβείς του πόθους:

 

«Ναι, είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι αντικειμενικά έχουμε μπει σε μια περίοδο, όπως την χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος ο Αλέξης ο Τσίπρας στην συγκέντρωση, τη μεγάλη συγκέντρωση που κάναμε την προηγούμενη Παρασκευή, αντικειμενικά έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο. Έχει κλείσει ένας κύκλος δύο ετών διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, έχει παράξει καταστροφικά αποτελέσματα για την οικονομία, για την κοινωνία, για τη δημόσια υγεία και αντικειμενικά νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια νέα πολιτική φάση.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/528472761608783