Τζανακόπουλος για "νεκρή Μαρία": Για ποιο λόγο να ζητήσουμε συγγνώμη;

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, συνεχίζοντας πιστά τη γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως για την πλήρη αποδοχή και υιοθέτηση των ψευδών ειδήσεων για τη δήθεν "νεκρή Μαρία" του Έβρου.

 

Λίγες ημέρες μόνο πριν η ελβετική γερμανόφωνη Neue Zürcher Zeitung επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel και όσων άλλων εμπλέκονται στην υπόθεση με τους 38 αλλοδαπούς στη νησίδα του Έβρου, τον περασμένο Αύγουστο, κάνοντας λόγο για "Μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις fake news των τελευταίων ετών".

 

Επίσης σήμερα η Καθημερινή της Κυριακής αποκαλύπτει πώς έβαψαν με μέικ το υποτιθέμενο νεκρό κορίτσι και έβαλαν δίπλα του λίγη τροφή για να φαίνεται ότι έχει πεθάνει και έχει βγάλει τη τροφή του από το στόμα εξαιτίας του τσιμπήματος του σκορπιού.

 

Μολονότι έχει γίνει πλέον ολοφάνερο πως η περίπτωση των 38 αλλοδαπών και του "νεκρού κοριτσιού" στη νησίδα του Έβρου ήταν μια σκηνοθετημένη παράσταση με λήψεις βίντεο και φωτογραφιών και χρήση των κοινωνικών δικτύων ως μοχλού πίεσης ώστε η Ελληνική Κυβέρνηση να υποκύψει στις απαιτήσεις τους, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν απολογείται επειδή λειτούργησε ως διακινητής της χυδαίας προπαγάνδας εναντίον της πατρίδος μας, αλλά έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα.

 

Αυτό ακριβώς έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

 

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή της εκπομπής για το αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο οποίος είχε σπεύσει να υιοθετήσει πλήρως το αφήγημα της "νεκρής Μαρίας", ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ διακίνησε την είδηση από έγκυρα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία όπως υποστήριξε δεν είχαν καμμία σκοπιμότητα εναντίον της χώρας μας:

 

«Για ποιο λόγο να ζητήσουμε συγγνώμη;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/569122178144602