Τζανακόπουλος vs Αδαμίδη για τον κανονισμό εργασίας της ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Κατά τη διάρκεια της ψήφισης στη Βουλή του ενεργειακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, στο οποίο περιλαμβάνονται μέτρα για τη διάσωση και τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε με εμφατικό τρόπο πως ο κανονισμός εργασίας της εταιρείας ΔΕΗ Ανανεώσιμες που παρουσίασε ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Χατζηδάκης δεν συμφωνήθηκε, ούτε ίσχυσε ποτέ.

 

Ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε τα ακόλουθα: «Ο κανονισμός εργασίας στον οποίον αναφέρεστε είναι αφενός σχέδιο, είναι σχέδιο, είναι σχέδιο. Δεν ίσχυσε κανένας κανονισμός εργασίας από το 2017».

 

Όμως ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Γιώργος Αβραμίδης ο οποίος συγκαταλέγεται πλέον στα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ONE διέψευσε πλήρως τον κ. Τζανακόπουλο.

 

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν «Ισχύει ότι το 2017 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είχε υπογραφεί ανάλογη σύμβαση για τους εργαζόμενους, στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες;» ο κ. Αβραμίδης απάντησε: «Έτσι λοιπόν το 2017 υπήρξε ένας κανονισμός λειτουργίας της εταιρείας ΔΕΗ Ανανεώσιμες».

 

«Άρα είχαν γίνει πρώτες κινήσεις και από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προς αυτήν την κατεύθυνση», συνέχισε η δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ: «Θέλω να πω ναι, κατήρτισε έναν κανονισμό λειτουργίας».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/446888389348738/?t=0